Veterinærsygeplejerske Maria Riise Eny 

 

Jeg blev færdig uddannet som Veterinærsygeplejerske fra Sydvestsjællands Dyrehospital i år 2000. Og har efterfølgende arbejdet på forskellige Dyreklinikker og Dyrehospitaler, senest Universitets hospitalet for Familiedyr inden jeg 1.9.2016 kom tilbage til Bistrup Dyreklinik. Tilbage, da jeg tidligere fra 2003-2005 var vet.sygeplejerske dengang klinikken var beliggende på Vasevej.

I den mellemliggende periode har jeg arbejdet som sygeplejerske på større og mindre Dyreklinikker og - hospitaler, hvilket har givet mig indsigt i, at den alsidighed og det nærvær der er på en mindre klinik, som Bistrup Dyreklinik,  værdsætter og trives jeg rigtigt godt med. Jeg har stor interesse i korrekt fodring af hund og kat, adfærd og race kendskab af hund , og så finder jeg arbejdsopgaverne i laboratoriet spændende. En interesse der betød, at jeg har taget 1.del af Laborantuddannelsen. Ligeledes assisterer jeg gerne dyrlægerne ved operationer, og hvad der måtte være af andre opgaver.  

I det private, er jeg gift og har 3 piger, 2 hunde og 1 kat. Jeg nyder at bruge tid i naturen, og glæder mig over at "nusse" i hus og have. I knap 4 år var jeg min familie udstationeret i udlandet.

Kurser:

08-12/2023: Anæstesi modul 1-4 v. Maria Søndergaard, Eickemeyer

01/2023: Adfærd hos hund ved Dyrlæge Pernille Hansen

01/2023: Laboratorieanalyser ved Idexx Laboratories

09/2021: Anæstesi af den ældre patient, samt væskebehandling, Evet VeterinærBranchens KompetenceCenter