Dyrlæge Pernille Zilstorff Thykier ( fratrådt 31/5/2021)
 
  

Jeg hedder Pernille, er født i 1986 og blev færdiguddannet dyrlæge i marts 2020. På den måde kommer jeg ind i klinikken med den nyeste viden indenfor veterinærmedicin. Jeg har gennem hele min tid som dyrlægestuderende arbejdet som medhjælper på TandDyreklinikken i Måløv. Hvorfor min interesse helt naturligt falder på tandsygdomme. Sideløbende med studiet har jeg deltaget på forskellige kurser indenfor tandbehandling, øjensygdomme og hudsygdomme. Hvis du/I syntes at have set mig før, så har jeg også været ansat som klinikassistent på Bistrup Dyreklinik i fra juni 2015 til august 2016. Inden jeg blev dyrlægestuderende er jeg uddannet faglært landmand med heste som speciale og har efterfølgende arbejdet fem år som staldmester på Friheden i Høsterkøb.

Som person er jeg let til smil og holder af at arbejde både med mennesker og dyr. Jeg sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde og springer ikke over hvor gærdet er lavest. Jeg brænder for at gøre en forskel for dyrene og hjælpe dem med stort og småt. Derfor glæder jeg mig til at se jer og lære jer at kende, som kommer på Bistrup Dyreklinik.

Jeg er født i Herlev, opvokset på Vestsjælland og har nu boet i Nordsjælland siden 2005. Min familie består af min mand, vores to friske drenge og vores søde labrador Holly. I 2015 flyttede vi familien til et rækkehus i Birkerød, hvor vi tilbringer meget tid i omkringliggende natur og haven året rundt. I min fritid holder jeg af at tage på en rask løbetur, når jeg ikke nyder tiden sammen med min familie og venner."