Dyrlæge Sofie Kraglund Poulsen  (foto følger)

Jeg hedder Sofie, er født i 1995 og blev færdiguddannet som dyrlæge i januar 2020. Jeg blev en del af teamet hos Bistrup Dyreklinik i december 2020, og inden jeg startede her, har jeg været ansat som dyrlæge på en anden smådyrsklinik i Nordsjælland. Igennem min studietid vægtede jeg praktisk erfaring højt og har derfor flere studiejobs på dyreklinikker og -hospitaler i både Danmark og Sverige med i bagagen. Sideløbende hertil har jeg deltaget i kurser indenfor bl.a. hudsygdomme, øjensygdomme og ultralydsscanning – hvor især hudsygdomme interesserer mig meget.

Privat bor jeg med min kæreste Rune i et hus i Farum, som vi købte i midten af 2020. Jeg er selv opvokset i Farum og det meste af min familie bor i Farum, Bistrup og omegn, hvorfor det føles skønt og hjemligt at være blevet ansat på Bistrup Dyreklinik. Jeg er opvokset med både kaniner, marsvin, hest og hund. Rune og jeg udvider vores lille familie i starten af januar, hvor vi får en Australian shepherd hvalp, og vi glæder os meget til at få en firbenet ven ind i huset. I min fritid træner jeg crossfit og jeg holder af at spise god mad og gå lange ture.

Som person er jeg smilende, udadvendt og har let til latter. Jeg brænder for faget som familiedyrsdyrlæge og har hjertet på det rette sted. Det er vigtigt for mig at alle får en god, behagelig og personlig behandling. Jeg glæder mig meget til at møde både ejere og dyr som kommer på Bistrup Dyreklinik.

Uddannelse 2021:

Kursus:

06/2021 Basal abdominal ultralydsscanning v. Dyrlæge Jacob Larsen, Odense. 

Webinar:

03/2021 Tandekstraktion ved Jens Ruhnau/Tanddyreklinikken

04/2021 Felin diabetes mellitus -  terapi og monitorering v. Professor Charlotte Bjørnved, Universitetshospitalet for Familidyr